Over ons

Het team achter Bijoux Kado heet u welkom op deze website. Wij zijn drie enthousiastelingen die deze website met plezier onderhouden. We hebben ons altijd al geïnteresseerd in cadeaus en geschenken, omdat wij weten hoe lastig het is om een leuk en uniek cadeau te vinden voor iemand. Vaak houden werkgevers het gemakkelijk en voorzien ze hun werknemers van een mooie VVV bon. Dat is natuurlijk wel leuk om te krijgen, maar het is ook wel eens leuk om een uniek en origineel kerstpakket of geschenk te krijgen. Daarom hebben we deze website in het leven geroepen.

Wijnpakketten en kerstgeschenken

Wij, de drie enthousiastelingen zoals we onszelf graag omschrijven, houden u op de hoogte van alle mogelijke trends op het gebied van cadeaus en geschenken. Zo vertellen we u alles over wijnpakketten, kerstpakketten en parfums. Ook kleding en koffie pakketten komen ter sprake. Er is dus voor ieder persoon een leuk cadeau te vinden. Stap eens 'out of the box' en probeer een van de originele cadeau op Bijoux Kado. Neem dus vooral een kijkje op de website voor een algeheel overzicht van alle mogelijke unieke en originele cadeaus.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.  Ook voor suggesties voor deze website kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen uw commentaar en tips graag ter harte en zullen ze, waar dat mogelijk is, in onze website toepassen.