Rituals kerstpakket

Geplaatst op: 29-01-2019

Traditiegetrouw ontvangen medewerkers tijdens kerst een eindejaarsgeschenk van hun werkgever. Meestal in de vorm van een kerstpakket. Echter hoeft een kerstpakket lang niet altijd meer te bestaan uit voedselproducten. Op vandaag is het aanbod kerstpakketten zo uitgebreid geworden dat men kan kiezen voor een kerstpakket met daarin handige gadgets, gereedschap of verzorgingsproducten. Wanneer u uw werknemers of relaties echt wilt verrassen kunt u ervoor kiezen om een Rituals geschenkset voor kerst cadeau te doen. Met een kerstpakket van Rituals legt u eenvoudig een verband met gezondheid, schoonheid en een frisse start. Iets dat iedereen in het nieuwe jaar verdient!

Een Rituals kerstpakket in alle soorten en maten 

Kerstpakketten van Rituals zijn er voor zowel dames als heren. Kies voor een mooi samengesteld pakket aan de hand van een door u gekozen budget. De geuren van Rituals zijn geïnspireerd op eeuwenoude geuren en rituelen uit het oude oosten. Ontspan met deze heerlijke geuren en ontsnap even uit het drukke dagelijkse leven met één van de heerlijke verzorgingsproducten van Rituals. De verwenproducten garanderen niet alleen een optimale ontspanning, maar daarnaast ook een juiste verzorging, reiniging en hydratatie van de huid. U gunt uw medewerkers toch ook een heerlijk cadeaupakket waarmee hij of zij optimaal kan ontspannen? Dan zit u altijd goed met een heerlijk Rituals kerstpakket.

Beleef Oosterse rituelen met een kerstpakket van Rituals 

Voor een optimale beleving van heerlijke Oosterse rituelen heeft Rituals speciale kerstpakketten samengesteld. Voor mannen is er bijvoorbeeld een ultiem scheerpakket terwijl vrouwen genieten van een heerlijk verwenpakket uit de Rituals collections. Een heerlijk verwenpakket zal ongetwijfeld met open armen ontvangen worden door al uw werknemers en relaties. Ook voor particulieren is het makkelijk om een heerlijk kerstpakket te bestellen om bijvoorbeeld uw geliefde mee te verwennen. Online kunnen de kerstpakketten makkelijk afgenomen worden in zowel grote als kleine aantallen. 

Makkelijk en snel online bestellen

De kerstpakketten van Rituals kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Kies uit één van de heerlijke geuren uit de Rituals collections of kies prachtig samengestelde verwenpakketten met heerlijke collecties voor lichaam en gezicht. Kies als toevoeging van het luxe kerstpakket voor een heerlijke badjas en haal het optimale ontspannen gevoel bij u in huis!