Wijn kado tips

Geplaatst op: 15-05-2015

Wijn is te verkrijgen in ontzettend veel verschillende soorten. Dit is maar goed ook, want iedereen heeft zo zijn of haar voorkeur voor een wijn. De een vindt een zoete witte wijn heerlijk, de ander kiest juist voor een droge wijn. Wéér iemand anders houdt juist van rosé of rode wijn. Wijn wordt echter vaak als een afgezaagd cadeau gezien. Wij willen u laten zien dat dit helemaal niet het geval is. Daarom hebben we enkele wijn cadeau tips voor u, zodat u het wijngeschenk kunt upgraden tot een superleuk cadeautje!

Wijn kado met advies!

Het is een ware kunst om de juiste wijnen en spijzen te matchen. Een goede manier om indruk te maken op iemand, is door een wijnpakket cadeau te geven en daarbij een mini advies hoe deze het beste gedronken kan worden. Dat maakt het nóg specialer. Wist u bijvoorbeeld dat het uit maakt of vlees wordt gegrild of gebakken, en dat de wijnkeuze daarbij al kan veranderen? En wist u ook dat een witte wijn óók bij rood vlees kan passen, mits u de juiste keuze maakt? Zorg dus dat u de gekozen wijn goed onderzoekt en voeg het advies toe aan de fles wijn op een handgeschreven kaartje.

Wijn met wijnhouder

Een fles wijn is natuurlijk leuk om cadeau  te krijgen, maar het is nóg leuker als de wijn in een mooie houder cadeau wordt gegeven. Een wijnfles houder is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Het is aan u om te bepalen welke het beste past bij de ontvanger van het cadeautje. U kunt kiezen voor een design wijnrekje of juist een zeer artistieke variant. Tevens kunt u kiezen voor een wijnhouder voor één fles wijn, of juist eentje voor meerdere flessen.