Originele kerstpakketten

Geplaatst op: 03-04-2013

In Nederland is het een ware traditie geworden om een mooi kerstpakket te geven aan de werknemers rond kerstmis. Het is als het ware een kerstcadeautje en tegelijkertijd een teken van waardering. Een kerstpakket kopen kan heel gemakkelijk zijn, maar het wordt al lastiger wanneer u graag een uniek en origineel kerstpakket aan uw werknemers zou willen geven. U kunt bijvoorbeeld originele ideeën opdoen op het gebied van originele kerstpakketten via Kerstpakketten Idee.

Wijnpakket

Wilt u eens iets anders dan een standaard kerstpakket? Wat dacht u dan van een leuk wijnpakket? Een fles wijn doet het altijd goed bij mensen en er zijn veel opties. Het fijne aan wijngeschenken is dat het verkrijgbaar is in vele prijsklassen. Voor elk budget is er dus een passend wijnpakket te vinden. De pakketten zijn ook nog uit te breiden met bijvoorbeeld wijnglazen of een flesopener/kurkentrekker. Met een compleet wijnpakket laat u aan uw werknemers zien dat u ze waardeert. Daarbij wordt een fles wijn door bijna iedereen gewaardeerd, dus dit is het ideale kerstpakket!

Een wellnesspakket of uniek themapakken

Wanneer u uw medewerkers eens lekker wil laten relaxen, kunt u ervoor kiezen om ze een wellness kerstpakket cadeau te doen. Dit pakket bestaat uit allemaal wellnessartikelen, zoals bijvoorbeeld een handdoek, badolie en een mooi buddha beeld. Een uniek themapakket is ook altijd leuk. Denk bijvoorbeeld aan het thema 'Chocolade' en ontvang een pakket met een chocolade fondue set, smeltchocolade chocolade chips en allerlei items om je chocoladefondue mee aan te kleden zoals marshmallows en slagroom.    

Een uniek kerstpakket geeft een goede boodschap aan uw werknemers. Wilt u meer informatie over kerstpakketten en kerstgeschenken? Kijk bijvoorbeeld op websites als Kerstpakketten stop of 101 kerstpakketten voor de laatste trends en alle informatie rondom de belastingregels.